Alleen in de webwinkel: gratis verzending vanaf €49,-

Edelsteen Lexicon, encyclopedie met informatie over edelstenen 💎

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Aktuelles

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

  1. Welke edelsteen past bij u?

    10. augustus 2017

    edelsteen Roland Vos Edelstenen komen voor in ontelbare varianten en zijn een wonder der natuur. Een edelsteen kenmerkt zich door de eigenschappen: zeldzaamheid,...
    Lees verder →

Nu op TV:

08:00Das AMAYANI-Spezial mit Hannah Clemmow
14:30Das AMAYANI-Spezial mit Hannah Clemmow
19:00Das AMAYANI-Spezial mit Hannah Clemmow

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Schoonheid, zeldzaamheid en duurzaamheid - dit zijn de attributen die een edelsteen zo bijzonder maken. Ontdek de fascinerende edelstenen van Juwelo. In onze Edelsteen Lexicon vindt u alles wat u moet weten over sieraden en edelstenen. Van A tot Z, van amethist tot zirkoon, hier kunt u alles lezen over uw favoriete edelsteen. Over enkele edelstenen zoals de diamant, smaragd, granaat en aquamarijn heeft u misschien al eens wat gehoord of gelezen. Andere edelstenen zoals tanzaniet, toermalijn en topaas zijn echter niet zo bekend. Naast de gemmologische informatie van de edelstenen vindt u ook veel informatie over hun geschiedenis en mythologie. Hier leest u wat elk sieraad zo uniek maakt en welke edelstenen het beste bij u passen!

Geboortestenen van de maand

Opaal

Geboortesteen Oktober: Opaal

Het veranderende weer in de herfstmaand oktober, maakt dit tot een levendige maand. Net zo kleurrijk is zijn geboortesteen Opaal.

Opaal in de Edelsteen lexicon >
Opaalsieraden in den online shop >

Toermalijn

Geboortesteen Oktober: Toermalijn

De Toermalijn maakt indruk met een verscheidenheid van verschillende kleuren en is dan ook een logische geboortesteen voor deze herfstmaand.

Toermalijn in de Edelsteen lexicon >
Toermalijnsieraden in de online shop >

Naar boven