Edelsteen - Edelstenen van A-Z 💎

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Schoonheid, zeldzaamheid en duurzaamheid - dit zijn de attributen die een edelsteen zo bijzonder maken. Ontdek de fascinerende edelstenen van Juwelo. In onze Edelsteen Lexicon vindt u alles wat u moet weten over sieraden en edelstenen. Van A tot Z, van amethist tot zirkoon, hier kunt u alles lezen over uw favoriete edelsteen. Over enkele edelstenen zoals de diamant, smaragd, granaat en aquamarijn heeft u misschien al eens wat gehoord of gelezen. Andere edelstenen zoals tanzaniet, toermalijn en topaas zijn echter niet zo bekend. Naast de gemmologische informatie van de edelstenen vindt u ook veel informatie over hun geschiedenis en mythologie. Hier leest u wat elk sieraad zo uniek maakt en welke edelstenen het beste bij u passen!

Geboortesteenen van de maand

Diamant

Geboortesteen april: Diamant

Diamant is een van de populairste edelstenen en bovendien zeer zeldzaam. Deze edelsteen staat bekend om zijn schitterende glans en statuur. Hierdoor wordt de edelsteen van april als de waardevolste edelsteen ter wereld beschouwd.

Diamant in de edelsteen lexicon >
Diamantsieraden in den online shop >

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Roland Vos
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

17:00Arions SelectionArion’s Selection - mit Arion Ahrens
00:00Arions SelectionArion’s Selection
02:00Juwelo documentaire