Bel: NL: 02 049 901 58 (+31) BE: 03 228 49 17 (+32)
Vandaag gratis verzending in de webshop!
Vandaag betaalt u geen verdere verzendkosten bij nieuwe bestellingen!

Edelsteen - Edelstenen van A-Z 💎

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Schoonheid, zeldzaamheid en duurzaamheid - dit zijn de attributen die een edelsteen zo bijzonder maken. Ontdek de fascinerende edelstenen van Juwelo. In onze Edelsteen Lexicon vindt u alles wat u moet weten over sieraden en edelstenen. Van A tot Z, van amethist tot zirkoon, hier kunt u alles lezen over uw favoriete edelsteen. Over enkele edelstenen zoals de diamant, smaragd, granaat en aquamarijn heeft u misschien al eens wat gehoord of gelezen. Andere edelstenen zoals tanzaniet, toermalijn en topaas zijn echter niet zo bekend. Naast de gemmologische informatie van de edelstenen vindt u ook veel informatie over hun geschiedenis en mythologie. Hier leest u wat elk sieraad zo uniek maakt en welke edelstenen het beste bij u passen!

Geboortestenen van de maand

Tanzaniet

Geboortesteen december: Tanzaniet

Het koele, blauwe van de uiterst zeldzame Tanzaniet vertegenwoordigt de koude wintermaand december op een indrukwekkende manier. Zijn diepe tinten van het mooiste "fluwelen" blauw maakt indruk in de wereld van de edelstenen.

Meer informatie over tanzaniet >
Tanzanietsieraden in de online shop >

Turkoois

Geboortesteen december: Turkoois

De Turkoois is een populaire edelsteen met een lange geschiedenis: de geboortesteen van de maand december werd in een vroeg stadium al als een van de bijzonderste ter wereld geschat.

Meer informatie over turkoois >
Turkooissieraden in de online shop >

Zirkoon

Geboortesteen december: Zirkoon

Een andere geboortesteen van december is de Zirkoon - een juweel dat enigszins lijkt op de Diamant, die vaak ten onrechte wordt verward met de zirkonia die synthetisch geproduceerd is.

Meer informatie over zirkoon >
Zirkoonsieraden in de online shop >

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Roland Vos
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

17:00Cavill CollectionThe Cavill Collection - mit Cherry Cavill
00:00Cavill CollectionThe Cavill Collection - mit Cherry Cavill
02:00Juwelo documentaties