Alleen in de webwinkel: gratis verzending vanaf €49,-

Edelsteen Lexicon

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Aktuelles

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

  1. Agaat (sieraden)

    14. februari 2017

    agaat sieraden Roland Vos De agaat is een bijzondere edelsteen met een interessante geschiedenis. Weet u bijvoorbeeld hoe de agaat ontstaat of waar de naam “agaat” vandaan ...
    Lees verder →

Nu op TV:

08:00Koopjes ochtend
10:00De fonkelende wereld van Edelstenen
13:00HIGHLIGHT

Edelsteen Lexicon van Juwelo

Schoonheid, zeldzaamheid en duurzaamheid - dit zijn de attributen die een edelsteen zo bijzonder maken. Ontdek de fascinerende edelstenen van Juwelo. In onze Edelsteen Lexicon vindt u alles wat u moet weten over sieraden en edelstenen. Van A tot Z, van amethist tot zirkoon, hier kunt u alles lezen over uw favoriete edelsteen. Over enkele edelstenen zoals de diamant, smaragd, granaat en aquamarijn heeft u misschien al eens wat gehoord of gelezen. Andere edelstenen zoals tanzaniet, toermalijn en topaas zijn echter niet zo bekend. Naast de gemmologische informatie van de edelstenen vindt u ook veel informatie over hun geschiedenis en mythologie. Hier leest u wat elk sieraad zo uniek maakt en welke edelstenen het beste bij u passen!

Geboortesteen van de maand

Mei

Geboortesteen mei: Smaragd

De Smaragd is de geboortesteen van de maand mei. Hij maakt indruk met zijn rijke en karakteristieke groentonen dat geheel in stijl is met de maand mei.

Meer informatie over smaragd >
Smaragdsieraden in de online shop >

Naar boven