Welkomstpakket

 

Wilt u voor het eerst een sieraad bestellen bij Juwelo? Als dank voor uw eerste bestelling verwennen wij u graag met het Juwelo welkomspakket waarmee u extra van uw aankoop kunt genieten.

Edelstenenboek: Wereld van de edelstenen

Bij uw eerste bestelling ontvangt u het boek: Wereld van de edelstenen t.w.v. €14,95 gratis cadeau. Hierin kunt u alles lezen over de verschillende edelstenen zoals amethist, robijn, saffier, ioliet en fluoriet. In dit boek worden ook de verschillen tussen de verschillende sieraad zettingen en modellen uitgelegd. Kortom, een prachtig geschenk voor iedereen die van edelstenen sieraden houdt.

Sieradenpoetsdoekje

Zodat u zo lang mogelijk van uw sieraden kunt genieten geven wij u een vezelvrij poetsdoekje.

Ringmaat meetinstrument

Klein en zeer praktisch, het hulpmiddeltje voor iedere sieradenliefhebber. Een overzicht van verschillende ringmaten vindt u hier. Heeft u aanvullende vragen, stuur dan gerust een mail naar klantenservice@juwelo.nl of bel: 02 049 901 58 (+31) (NL) of : 03 228 49 17 (+32) (BE).

Nu registreren >

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

12:00Schätze aus dem Meer
13:00Schlicht & Schön
14:00Goldrausch