Tanzaniet Ringen

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
  1. Bezel (20)
  2. Kanaal (2)
  3. Pave (2)
  4. Prong (48)
  5. V-Klauw-/Kanaalzetting (1)
Nieuw & Aanbiedingen
  1. Aanbieding (30)
  2. Nieuw (2)
73 artikelen
73 artikelen

Tanzaniet ringen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, Je vindt ringen met tanzaniet in verchillende varianten en edelmetalen. Laat je verrassen door tanzaniet ringen voor een gunstige prijs.

Gouden ringen met tanzaniet

Ontdek prachtige gouden ringen met tanzaniet in de webshop van Juwelo. Je kunt kiezen uit geeldgoud, witgoud en rosegouden ringen met echte tanzanieten voor de beste prijs.

Zilveren ringen met tanzaniet

Als je op zoek bent naar een prachtige blauwe edelsteen ring voor een gunstige prijs, bekijk dan de zilveren ringen collectie met echte tanzanieten. Je kunt bij ons in de webshop al

Tanzaniet ringen met verschillende designs

Kies uit ringen met tanzaniet in verschillende designs waaronder bundel, band, montuur, solitair en triologie. Je kunt dus altijd het ontwerp ring kiezen dat bij jou past.

Tanzaniet soorten

Bij Juwelo kun je kiezen uit verschillende tanzaniet ringen met verschillende kleuren en soorten. Ontdek gele, blauwe,  groene en kameleon tanzaniet ringen in de webshop.

Tanzaniet ringen kopen

Ontdek tanzaniet ringen online in de webshop van Juwelo. Laat je verrassen door echte ringen met tanzanieten voor de beste prijs.

Ringen met tanzanieten ontdekken

Bij Juwelo vind je prachtige Tanzaniet ringen met bijzondere slijpvormen waaronder prinses geslepen, ovaal geslepen, druppel geslepen, triljant geslepen en rond geslepen.

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

01:00Koopjes nacht
02:00Juwelo documentaire
08:00Koopjesochtend