Saffier Ringen (1056 Artikelen)

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
 1. Bezel (70)
 2. Gladomzetting (3)
 3. Kanaal (48)
 4. Kanaal-/Klauwzetting (1)
 5. Kast-/Klauwzetting (1)
 6. Kast-/Pavezetting (2)
 7. Multi-klauw/kanaalzetting (2)
 8. Multi-klauw/kanaalzetting (1)
 9. Multi-klauw/Klauwzetting (16)
 10. Pave (52)
 11. Pavé-/Flush (1)
 12. Prong (828)
 13. V-Klauw-/Klauwzetting (20)
 14. V-Prong (11)
 15. Meer Minder
Nieuw & Aanbiedingen
 1. Aanbieding (340)
 2. Nieuw (36)

Saffier ringen zijn bijzondere ringen met deze edelsteen van ongekende schoonheid is. De meesten mensen kennen alleen de blauwe saffier, er zijn echter nog veel meer verschillende soorten saffieren waaronder de oranje saffier en de roze saffier. Deze edelsteen toont de bijzondere kleurtonen als het in aanraking komt met licht.

Oranje saffier ringen

Ben je op zoek naar een bijzondere ring met een oranje edelsteen? Bekijk dan de collectie van Juwelo met oranje saffier ringen van hoge kwaliteit.

Blauwe saffier ringen

De ringen met blauwe saffieren zijn bij Juwelo verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. De blauwe saffier heeft een klassieke uitstraling en sieraden met deze steen is te combineren met elk outfit.

Gouden saffier ringen

Een gouden saffier ring is van ongekende schoonheid en staat voor klasse en kwaliteit. Bovendien zijn saffier ringen relatief voordelig waardoor deze ringen betaalbaar zijn voor iedereen.

Zilveren saffier ringen

Onze zilveren ringen met saffier zijn prachtig en voordelig. Ontdek zilveren ringen met verschillende designs voor een gunstige prijs op de website van Juwelo.

Saffier ringen designs

Juwelo heeft saffier ringen met verschillende designs waaronder ring met een edelsteen, ringen met een klauwzetting, waarbij de edelsteen tussen de ring is geplaatst en ringen met edelstenen die in een rij geplaatst zijn, passen perfect bij ringen met saffier.

Saffier ringen combineren

Ringen met saffier zijn perfect te combineren met verschillende outfits. Omdat saffier juwelen een klassieke uitstraling hebben.

Saffier ringen kopen

Als je op zoek bent naar saffier ringen voor de beste prijs, kijk dan gerust op Juwelo.nl voor het aanbod.

Naar boven