De Gratis Juwelo App!

De Juwelo App

voor uw Android en iOS (Apple) smartphone

Met de gratis Juwelo-app kunt u prachtige edelsteen sieraden van Juwelo vinden en tegen de scherpste prijzen meebieden. Meebieden was nog nooit zo eenvoudig. Nu kunt u altijd en overal waar u maar online bent de live veiling op uw smartphone en tablet volgen en meebieden.

Nu bij Google Play

Juwelo App in de AppStore

Eenvoudige Installatie

De Juwelo-app download u eenvoudig op uw smartphone of tablet. Om te activeren heeft de app alleen een geldig mobielnummer nodig en toegang tot het internet. Nadat u uw mobielnummer heeft ingevoerd, ontvangt u uw activatie code per sms waarmee u de app activeert. Nu kunt u meteen meebieden op prachtige sieraden.

Makkelijk Gebruik

Met de Juwelo-app kunt u de lopende veiling altijd goed in de gaten houden. U ziet het sieraad dat geveild wordt, de actuele prijs, en natuurlijk de productdetails. Afhankelijk van het veilingstuk kunt u na afloop de gewenste ringmaat en legering aangeven.

Snel uw bod afronden

Nadat u uw bod heeft geplaatst wordt u door onze klantenservice gebeld om uw bod te bevestigen. Mocht u nog geen klant zijn van Juwelo, dan  wordt tijdens dit gesprek een klantnummer voor u aangemaakt. Heeft u aanvullende vragen of heeft u uw bod te laat geplaatst? Neem dan contact op met klantenservice@juwelo.nl wij kunnen uw vraag altijd beantwoorden en kunnen in sommige gevallen het artikel na afloop van de veiling alsnog voor u boeken.

Help ons!

Maakt u reeds gebruik van de Juwelo App en heeft u verbeterpunten of tips? Laat het ons weten! Schrijf uw feedback aan klantenservice@juwelo.nl

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

12:00Schätze aus dem Meer
13:00Schlicht & Schön
14:00Goldrausch