Juwelo App voor webshop en online sieradenveiling

De Juwelo App

voor uw Android en iOS (Apple) smartphone

Met de gratis Juwelo-app kunt u prachtige edelsteen sieraden van Juwelo vinden en tegen de scherpste prijzen meebieden. Meebieden was nog nooit zo eenvoudig. Nu kunt u altijd en overal waar u maar online bent de live veiling op uw smartphone en tablet volgen en meebieden.

Nu bij Google Play

Juwelo App in de AppStore

Eenvoudige Installatie

De Juwelo-app download u eenvoudig op uw smartphone of tablet. Om te activeren heeft de app alleen een geldig mobielnummer nodig en toegang tot het internet. Nadat u uw mobielnummer heeft ingevoerd, ontvangt u uw activatie code per sms waarmee u de app activeert. Nu kunt u meteen meebieden op prachtige sieraden.

Makkelijk Gebruik

Met de Juwelo-app kunt u de lopende veiling altijd goed in de gaten houden. U ziet het sieraad dat geveild wordt, de actuele prijs, en natuurlijk de productdetails. Afhankelijk van het veilingstuk kunt u na afloop de gewenste ringmaat en legering aangeven.

Snel uw bod afronden

Nadat u uw bod heeft geplaatst wordt u door onze klantenservice gebeld om uw bod te bevestigen. Mocht u nog geen klant zijn van Juwelo, dan  wordt tijdens dit gesprek een klantnummer voor u aangemaakt. Heeft u aanvullende vragen of heeft u uw bod te laat geplaatst? Neem dan contact op met klantenservice@juwelo.nl wij kunnen uw vraag altijd beantwoorden en kunnen in sommige gevallen het artikel na afloop van de veiling alsnog voor u boeken.

Help ons!

Maakt u reeds gebruik van de Juwelo App en heeft u verbeterpunten of tips? Laat het ons weten! Schrijf uw feedback aan klantenservice@juwelo.nl

Naar boven

Voor een betere website ervaring en het tonen van relevante informatie, gebruiken wij en onze partner cookies. Door op deze website te klikken, op een link of op "OK" geeft u ons en onze partners uw toestemming. Meer informatie en instellingsmogelijkheden vindt u op onze Privacybeleid pagina .

OK