Bel: NL: 02 049 901 58 (+31) BE: 03 228 49 17 (+32)
Vandaag gratis verzending in de webshop!
Voor dit artikel betaalt u geen verzendkosten.

De Gratis Juwelo App!

De Juwelo App

voor uw Android en iOS (Apple) smartphone

Met de gratis Juwelo-app kunt u prachtige edelsteen sieraden van Juwelo vinden en tegen de scherpste prijzen meebieden. Meebieden was nog nooit zo eenvoudig. Nu kunt u altijd en overal waar u maar online bent de live veiling op uw smartphone en tablet volgen en meebieden.

Nu bij Google Play

Juwelo App in de AppStore

Eenvoudige Installatie

De Juwelo-app download u eenvoudig op uw smartphone of tablet. Om te activeren heeft de app alleen een geldig mobielnummer nodig en toegang tot het internet. Nadat u uw mobielnummer heeft ingevoerd, ontvangt u uw activatie code per sms waarmee u de app activeert. Nu kunt u meteen meebieden op prachtige sieraden.

Makkelijk Gebruik

Met de Juwelo-app kunt u de lopende veiling altijd goed in de gaten houden. U ziet het sieraad dat geveild wordt, de actuele prijs, en natuurlijk de productdetails. Afhankelijk van het veilingstuk kunt u na afloop de gewenste ringmaat en legering aangeven.

Snel uw bod afronden

Nadat u uw bod heeft geplaatst wordt u door onze klantenservice gebeld om uw bod te bevestigen. Mocht u nog geen klant zijn van Juwelo, dan  wordt tijdens dit gesprek een klantnummer voor u aangemaakt. Heeft u aanvullende vragen of heeft u uw bod te laat geplaatst? Neem dan contact op met klantenservice@juwelo.nl wij kunnen uw vraag altijd beantwoorden en kunnen in sommige gevallen het artikel na afloop van de veiling alsnog voor u boeken.

Help ons!

Maakt u reeds gebruik van de Juwelo App en heeft u verbeterpunten of tips? Laat het ons weten! Schrijf uw feedback aan klantenservice@juwelo.nl

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Roland Vos
Meebieden met de online sieradenveiling van Juwelo

11. april 2018

online-sieradenveiling-juwelo

Juwelo heeft sinds kort de pagina van de online sieradenveiling vernieuwd om het online meebieden nu nog makkelijker te maken. Desondanks krijgen we...
Lees verder →

Nu op TV:

19:00Cavill CollectionThe Cavill Collection - mit Cherry Cavill
00:00Cavill CollectionThe Cavill Collection - mit Cherry Cavill
02:00Juwelo documentaties