Smaragd sieraden

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
  1. Bezel (32)
  2. Kanaal (8)
  3. Pave (5)
  4. Prong (89)
  5. V-Prong (1)
Nieuw & Aanbiedingen
  1. Aanbieding (75)
  2. Nieuw (4)
135 artikelen
135 artikelen

Smaragd sieraden collectie

Smaragd sieraden zijn de afgelopen jaren razendpopulair geworden. Vroeger waren sieraden met smaragd praktisch onbetaalbaar als je een normaal salaris verdiende. Tegenwoordig kan iedereen zich een ring, hanger of ketting met smaragd veroorloven. Juwelo koopt de edelsteen sieraden namelijk zelf in en laat deze produceren. De sieraden worden vervolgens direct verkocht in de webshop. Hierdoor worden kosten bespaart en betaal je bij Juwelo altijd de beste prijs.

Soorten smaragd sieraden

Smaragd is een prachtig juweel dat vaak verwerkt wordt in sieraden zoals ringen, oorbellen, kettingen en armbanden. Juwelo verkoopt deze sieraden in de webshop.

Smaragd ring

Juwelo heeft een grote collectie met smaragd ringen met verschillende soorten smaragd en verschillende designs. Je kunt kiezen uit een gouden ring met de hoogste kwaliteit smaragd. Als je een lager budget hebt kun je ook kiezen voor een zilver of goldplated ring met smaragd. Deze ringen zijn al verkrijgbaar vanaf 39 euro. Laat je verrassen door het aanbod.

Smaragd hangers

Ben je op zoek naar een prachtige hanger met smaragd? Bekijk dan de bijzondere collectie van Juwelo. Kies uit bijzondere zilveren en gouden hangers met echte smaragd edelstenen voor de beste prijs.

Smaragd oorbellen

Ontdek onze oorbellen met echte edelstenen zoals met smaragd. Deze oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en designs.

Armbanden met smaragd

Ben je op zoek naar een bijzondere armband met echte edelstenen? Ontdek dan de collectie met edelsteen armbanden zoals smaragd. Hier vind je prachtige armbanden met de kenmerkende groene kleur van de smaragd.

Smaragd sieraden geschenk

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf, kennis of vriend(in)? Kies dan uit edelsteen sieraden met prachtige kleuren en bijzondere designs. Je kunt al een smaragd juweel kopen vanaf 39 euro in de webshop van Juwelo. Het is bovendien mogelijk om een gratis sieradendoosje toe te voegen bij het afronden van je bestelling.

Smaragd kleuren en soorten

Wist je dat smaragd juwelen in verschillende kleurtonen beschikbaar zijn? De Francisco smaragd staat bijvoorbeeld bekend om de prachtige donkegroene kleur, daarentegen heeft de Zambia smaragd een lichtgroene kleur met een frisse uitstraling. De smaragd wordt vaak verwerkt in sieraden met een solitair desgin. Dit betekent dat het juweel alleen 1 edelsteen bevat. Dit laat gemakkelijk verklaren, omdat de smaragd als edelsteen van zichzelf al prachtig is. Het is hierbij niet perse nodig om extra accentstenen toe te voegen.

Smaragd sieraden kopen

Ben je op zoek naar echte edelsteen sieraden? Kijk dan op Juwelo.nl hier vind je bijzondere edelsteen sieraden voor de laagste prijs. Wist je dat je bij Juwelo bij je eerste bestelling een gratis edelsteenboek, ringmaatmeter en poetsdoekje cadeau krijgt?

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

14:30Designer Outlet
19:00Designer Outlet
00:00Designer Outlet