Over Juwelo

Edelsteen sieraden bij juwelo

Edelstenen sieraden juwelo

Juwelo uw online juwelier

Bij Juwelo kunt u kiezen uit ruim 6000 sieraden met ruim 550 verschillende echte edelstenen met certificaat. En dat alles tegen zeer scherpe prijzen! Ontdek de fonkelende wereld van edelstenen sieraden.

Voordelige edelsteen sieraden

U vraagt zich waarschijnlijk af "hoe kan het dat Juwelo sieraden zo voordelig zijn?" Dit komt omdat Juwelo zelf de edelstenen inkoopt, de sieraden ontwerpt, produceert en vervolgens direct online aan de klant verkoopt. Er is geen tussenpartij bij betrokken waardoor de sieraden tegen een eerlijke en vooral lage prijs verkocht kunnen worden.

Gecertificeerde sieraden conform ICA richtlijnen

De edelstenen van de online juwelier Juwelo worden alleen gedolven in ethische mijnen, dit zijn ‘goede’ mijnen waar gewerkt wordt conform de ICA richtlijnen. Juwelo verkoopt alleen sieraden met natuurlijke edelstenen en het echtheidscertificaat. Hierop vindt u informatie zoals: afmeting, slijpvorm, karaatgewicht, herkomst enzovoort.

Edelstenen fabriek

Juwelo heeft een edelstenenfabriek in Thailand dat behoort tot een van de modernste edelstenen fabrieken ter wereld. Er werken ongeveer 500 medewerkers met verschillende specialisaties zoals: edelstenen selecteren, slijpen, ontwerpen en fotograferen. Er is zelfs een kinderdagopvang aanwezig voor de kinderen van onze medewerkers.

Edelstenen-sieraden-met-certificaat

Edelstenen Sieraden met Certificaat

Van de online juwelier Juwelo naar u

Zodra u een sieraad bestelt, wordt de bestelling zo snel als mogelijk naar u verstuurd. Een levering duurt maximaal 5 werkdagen. Bij een eerste bestelling ontvangt u bovendien een gratis edelstenenboek t.w.v. €14,95 en een ringmaatmeter, een poster en een poetsdoekje cadeau. Uw bestelling wordt bovendien vanaf €49 gratis verzonden.

Mocht het sieraad na ontvangst niet naar uw wens zijn, dan kunt u uiteraard het sieraad tot 14 dagen na ontvangst kostenloos terugsturen via het gratis aan te maken retourlabel.

Aanvullende vragen

Heeft een een vraag over een verzending of sieraad? Neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@juwelo.nl of bel: : 02 049 901 58 (+31) (NL) of 03 228 49 17 (+32) (BE). Wij helpen u graag verder.

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

12:00Schätze aus dem Meer
13:00Schlicht & Schön
14:00Goldrausch