Parel ringen

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
  1. Post (24)
  2. Prong (1)
29 artikelen
29 artikelen

Ontdek prachtige parel ringen met verschillende designs op Juwelo.nl. Ontdek gouden en zilveren ringen met echte parels.

Juwelo verkoopt verschillende soorten parel ringen waaronder de Akoya parel, gouden zuidzee parel, ming parel, tahiti parel, zoetwater kweekparel. De Akoya parels hebben een bijzondere beige kleur. Laat je verrassen door bijzondere ming parels van uitzonderlijke kwaliteit. De ringen met tahiti parels hebben een prachtige grijsgroene kleur van uitzonderlijke kwaliteit. Zoetwater kweekparels hebben een natuurlijke kleur.

Gouden ringen met parels

Ontdek gouden ringen met parels van de beste kwaliteit en met unieke kleuren zoals roze, grijs, groen en wit.

Zilveren ringen met parels

Als je op zoek bent naar een bijzondere edelsteen ring voor een gunstige prijs. Ontdek parel ringen van de beste prijs op Juwelo.nl. Laat je verrassen door zilveren ringen met echte parels op Juwelo.nl.

Parel ringen combineren

Als je op zoek bent naar een prachtige parel ringen, dan kun je deze uitstekend combineren met verschillende kledingstukken. Een parel ring past bij alle outfits, omdat deze edelsteen klasse en kwaliteit uitstraalt.

Soorten parel ringen

Ontdek parel ringen met verschillende designs en edelmetalen, denk hierbij aan gouden en zilveren ringen met geelgoud, rose goud, witgoud en sterling zilver. Je vindt bij Juwelo ook diverse designs waaronder solitaire ringen met een edelsteen en extraverte parel ringen met extra accentsteentjes.

Parel ringen kopen

Ben je op zoek naar een parel ring? Bekijk onze parel sieraden in de webshop van Juwelo. Kies uit meer dan 100 verschillende varianten. Bij jouw eerste aankoop ontvang je bovendien een edelsteenboek en ringmaatmeter cadeau.

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

01:00Koopjes nacht
02:00Juwelo documentaire
08:00Koopjesochtend