Goud Kettingen

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
  1. Bezel (3)
  2. Kanaal (1)
  3. Kastzetting variant (1)
  4. Prong (50)
  5. V-Klauw-/Klauwzetting (2)
  6. V-Prong (1)
88 artikelen
88 artikelen

Gouden ketting

Een gouden ketting staat voor schoonheid en elegantie en is verkrijgbaar is verschillende varianten waaronder 9 karaat, 14 karaat en 18 karaat. Gouden kettingen zijn ook in verschillende designs verkrijgbaar zoals slangenkettingen, schakelkettingen en meer.

9 karaat gouden kettingen

Kettingen met 9 karaat bevatten 37,5% puur goud. Omdat het goudpercentage van deze kettingen iets lager ligt, betaal je minder voor deze gouden kettingen. De kwaliteit hiervan is echter net zo goed.

14 karaat gouden kettingen

Dit zijn gouden kettingen met 58,5% puur goud. De 14 karaat goud kettingen zijn zeer geliefd en worden vaak gedragen in combinatie met edelsteen hangers.

18 karaat gouden kettingen

Een 18 karaat gouden ketting bestaat uit maar liefst 75% puur goud. Hierdoor is de prijs van deze kettingen een stuk hoger in vergelijking tot de meeste goud kettingen. Een 18 karaat gouden ketting wordt vaak gedragen in combinatie met exclusieve edelsteen hangers, waaronder smaragd, saffier, topaas, robijn en opaal hangers.

Gouden kettingen in verschillende varianten

Gouden kettingen zijn in verschillende varianten verkrijgbaar zoals schakelkettingen en slangenkettingen. Een gouden ketting zijn verkrijgbaar met verschillende goudsoorten zoals rose goud, geelgoud en witgoud. Als je op zoek bent naar een gouden ketting voor een voordelige prijs, bekijk dan de goud kettingen van Juwelo met verschillende designs. Kies bij Juwelo uit goud kettingen van verschillende groottes van 40 cm t/m 55 cm.

Gouden ketting met edelsteen

Als je op zoek bent naar een gouden ketting met een unieke uitstraling. Zoek dan naar een goud ketting met een echte edelsteen. Dit geeft elke ketting een unieke uitstraling. Kies uit meer dan 500 verschillende gouden hangers met echte edelsteen dat past bij de ketting.

Gouden ketting online kopen

Als je een gouden ketting koopt, hou er dan rekening mee dat de ketting bij je past. Een schakelketting heeft vaak een stoerdere uitstraling in vergelijking tot een slangenketting. Kies de gouden ketting die jij mooi vindt en dat past bij jouw kledingstijl.

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

00:00De fonkelende wereld van Edelstenen
02:00Juwelo documentaire
08:00Schnäppchentag