Geboortesteen januari (726 Artikelen)

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Zetting
  1. Back Setting 10
  2. Bezel 136
  3. Gladomzetting 2
  4. Kanaal 25
  5. Kastzetting variant 2
  6. Pave 19
  7. Prong 489
  8. Threaded 6
  9. V-Klauw-/Klauwzetting 2
  10. V-Prong 4
Terug Nieuw & Aanbiedingen
Sluiten
Geboortesteen janari is de edelsteen granaat. De afgelopen jaren zijn sieraden met granaten steeds populairder geworden vanwege de prachtige dieprode kleur. Kijk in de webshop van Juwelo voor het overzicht.
Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot Badge
nu live