Opaal sieraden (1526 Artikelen)

 1. 1
 2. ...
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 6. 9
 7. 10
 8. ...
 9. 26

Pagina 8 van 26

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Zetting
 1. Balkenzetting 3
 2. Bezel 333
 3. Kanaal 4
 4. Post 2
 5. Prong 934
 6. V-Prong 5
Sluiten
 1. 1
 2. ...
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 6. 9
 7. 10
 8. ...
 9. 26

Pagina 8 van 26

Sieraden met opaal

De opaal staat voor schoonheid, klasse en kwaliteit. Juwelo heeft een grote collectie sieraden met opaal edelstenen. Mensen zijn al lang gefascineerd door deye bijzondere edelsteen. Deze steen heeft bijzondere eigenschappen zoals een prachtige structuur en de natuurlijke uitstraling. Hierdoor kun je een opaal bij al je outfits combineren. Sommige opalen hebben ook een bijzonder kleureffect, als deze edelsteen in aanraking komt met zonlicht, zie je een prachtig kleurenspel.

Geschiedenis van opaal sieraden

De opaal kent een lange geschiedenis. Dit sieraad werd vanwege de schoonheid gedragen door beroemdheden en koningen en koninginnen. Vandaag de dag zijn opaal sieraden uitgegroeid tot de meest geliefde juwelen.

Juwelo verkoopt zelf echte opaal sieraden in verschillende varianten. Hierdoor kun je altijd het opaal sieraad vinden dat jij zoekt. Sieraden met opaal zijn vaak duur, maar bij Juwelo betaal je een veel lagere prijs, aangezien het een webshop is, dit veel sieraden zelf laat produceren. Hierdoor worden kosten bespaard en kan een juweel met opaal al vanaf 29 euro worden aangeboden in de webshop.

Waarom een opaal sieraad kopen?

Als een klant zoekt naar een exclusief edelsteen sieraad, met een natuurlijke uitstraling en in verschillende kleurtonen, dan zijn ze waarschijnlijk op zoek naar een opaal sieraad. Dit juweel is voor elke gelegenheid te dragen. Bovendien is een opalen sieraad betaalbaar voor iedereen in de webshop van Juwelo.

Opaal soorten

Opalen komen voor in verschillende varianten, denk hierbij aan de Vuuropaal, Meso Opaal, Welo opaal en de Lightning Ridge opaal. De kleuren van de opaal kunnen varieren van wit tot geel en van licht blauw tot donkergrijs. Als je op zoek bent naar een opaal juweel met jouw favoriete kleur, kijk dan gerust op Juwelo.nl naar het aanbod.

Opaal ringen
Ringen met opaal zijn van ongekende schoonheid. De natuurlijke kleur van deze edelsteen geeft je outfit net dat beetje extra. Bovendien zijn ringen met opaal al vanaf 29 euro verkrijgbaar in de webshop.

Opaal armbanden
Armbanden met opaal hebben een prachtige uitstraling. Deze armbanden worden vaak gegeven voor bijzondere gelegenheden zoals een verjaardag, Valentijnsdag of een jublileum.
Armbanden met opaal

Opaal oorbellen
Juwelo heeft een groot assortiment met opaal oorbellen in verchillende varianten. Denk hierbij aan oorknoppen, oorhangers en oorstekers met opaal met zilver of goud. Laat je verrassen door deze prachtige oorjuwelen.

Opaal sieraad kopen

 Ben je op zoek naar een bijzonder of exclusief sieraad met een echte edelsteen? Bekijk dan het assortiment van echte edelsteen sieraden op Juwelo.nl. Hier vind je ruim 500 verschillende soorten edelsteensieraden van de beste kwaliteit waaronder opaal. Zoek hier een prachtige opaal hanger, ring, kettingen of hanger voor de beste prijs. 


Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot
Bianca Zoch nu live