Ketting Hangers (3446 Artikelen)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 58

Pagina 2 van 58

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Slijpvorm exact
 1. Achthoek cabochon 4
 2. Achthoek Fancy geslepen 7
 3. Achthoek geslepen 101
 4. Achthoek Schaakbord geslepen 1
 5. Antiek geslepen 46
 6. Antiek kussen-concaaf geslepen 1
 7. Antieke Buff-top geslepen 1
 8. Antieke Cabochon 30
 9. Antieke Kussen Cabochon 31
 10. Antieke Kussen geslepen 70
 11. Antieke Kussen precisie geslepen 1
 12. Antieke Kussen QuasarCut 1
 13. Antieke Kussen Schaakbord geslepen 4
 14. Antieke schaakbord geslepen 4
 15. Baguette Bruggen geslepen 1
 16. Baguette Cabochon 29
 17. Baguette Fancy Geslepen 3
 18. Baguette geslepen 42
 19. Briljant geslepen 5
 20. Briolette Cabochon 1
 21. Carre cabochon 5
 22. Carre geslepen 53
 23. Concaaf Triljantgeslepen 2
 24. Divers geslepen 3
 25. Druppel geslepen 190
 26. Druppelvorm geslepen Cabochon 125
 27. Druppelvorm Schaakbord geslepen 3
 28. Druppelvormig briljantgeslepen 5
 29. Druppelvormig Concaaf Geslepen 1
 30. Druppelvormig roos geslepen 1
 31. Fancy Cabochon 28
 32. Fancy geslepen 136
 33. Fancy Matrix Geslepen 1
 34. Fancy Triljant geslepen 2
 35. Hart Cabochon 18
 36. Hartsteen geslepen 6
 37. Hexagon Fancy Geslepen 4
 38. Hexagon geslepen 1
 39. Kussen cabochon 1
 40. Markies Briljant geslepen 1
 41. Markies cabochon geslepen 40
 42. Markies fancy geslepen 1
 43. Markies geslepen 54
 44. Marquise Prisma geslepen 1
 45. Moonface geslepen 1
 46. Nova Cut 12
 47. Oktagon Asscher geslepen 14
 48. Oktagon Smaragd Geslepen 2
 49. Oktagon trapgeslepen 7
 50. Oktagon-Radiantschliff 12
 51. Ovaal Briljant Geslepen 10
 52. Ovaal Briolette geslepen 1
 53. Ovaal buf-top geslepen 2
 54. Ovaal Cabochon 344
 55. Ovaal Concaaf geslepen 2
 56. Ovaal Fancy geslepen 3
 57. Ovaal geslepen 470
 58. Ovaal radiaal geslepen 3
 59. Ovaal Roos Geslepen 2
 60. Ovaal Schaakbord geslepen 6
 61. Pentagon Fancy Geslepen 1
 62. Portugees Rond geslepen 1
 63. Prinses geslepen 2
 64. Quadratischer Fancy-Schliff 1
 65. Quadratischer Prinzessschliff 12
 66. Rond Brilliant Geslepen 209
 67. Rond Eternity geslepen 2
 68. Rond geslepen 808
 69. Rond Halo geslepen 1
 70. Rond Virve Geslepen 1
 71. Ronde Cabochon 223
 72. Ronde Concaaf geslepen 3
 73. Ronde Fancy slijpvorm 10
 74. Ronde rood geslepen 5
 75. Ronde Schaakbord slijpvorm 4
 76. Triljant cabochon 30
 77. Triljant geslepen 44
 78. Tropfenförmiger Fancy-Schliff 8
 79. Meer Minder
Terug Zetting
 1. Back Setting 4
 2. Bezel 1045
 3. Geboord 5
 4. Gelijmd 11
 5. Gladomzetting 1
 6. Kanaal 64
 7. Kast-/Klauwzetting 1
 8. Kastzetting variant 4
 9. Multi-klauw/Klauwzetting 5
 10. Pave 89
 11. Pin 4
 12. Post 85
 13. Prong 1678
 14. Threaded 14
 15. V-Prong 30
 16. Meer Minder
Terug Nieuw & Aanbiedingen
Sluiten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 58

Pagina 2 van 58

KETTINGHANGERS: ELEGANTE SIERADEN VOOR JE HALS

Bij Juwelo creëren we individuele hangers die je persoonlijke stijl onderstrepen en je een flatteuze hals geven. Onze hangers speciaal gemaakt voor kettingen zijn zo verleidelijk dat je er meer van wilt hebben. Hangers in sterling zilver, geel en roségoud, versierd met fonkelende edelstenen in alle denkbare kleuren, laten de harten van sieradenfans van alle leeftijden sneller kloppen. Onze veelzijdige ontwerpen maken succesvolle combinaties met je favoriete kleding mogelijk.

JUWELO HANGERCOLLECTIES MET MOTIEVEN DIE JE DOEN SMELTEN

Onze sieradenontwerpers zijn zo creatief dat je bij Juwelo sieraden vindt die gemaakt lijken te zijn voor je garderobe. Ze maken je look af voor elke gelegenheid, drukken verschillende stemmingen uit en zijn met zo veel detail en liefde ontworpen dat je er zelfs op grote evenementen mee schittert. Halskettingen met hangers van edelstenen zijn waardevol en expressief. Hun effect wordt bepaald door de steen, maar ook gedragen door het ontwerp. Edelstenen trekken ons op magische wijze aan omdat ze ons hoop geven, wijsheid en liefde vertegenwoordigen en indruk op ons maken met hun stralende schoonheid. Veel mensen associëren edelstenen met speciale effecten. Hoewel deze mystieke betekenissen niet wetenschappelijk zijn bewezen, geeft het ons ongetwijfeld een goed gevoel, of edelsteensieraden nu bedoeld zijn om liefde aan te trekken of om stress te verlichten.

DE PERFECTE HANGER VOOR ELKE KETTING

Als we eerlijk zijn, hebben de meesten van ons kortere of langere kettingen die gewoon onopgemerkt in de juwelendoos zitten. Vaak is het alleen de ontbrekende hanger die ons ervan weerhoudt de ketting te dragen. Daar maakt Juwelo nu een einde aan, want we hebben kettinghangers tegen waanzinnig lage prijzen. In de juwelencollecties vind je modellen die simpele halskettingen opnieuw doen schitteren. Ze verfraaien de kettingen en sieren de hals en maakt de outfit af. Of het nu gaat om een kruishanger met diamanten, een medaillon met een gouden hart of een ketting met een larimar kettinghanger, de veelzijdigheid van onze sieraden zal je inspireren. In onze weelderige collecties vind je ware meesterwerken van juwelenvakmanschap. Dankzij uitgekiend vakmanschap ontwikkelen we tijdloze elegante sieraden die op een bijzondere manier een ode brengen aan de schatten van de natuur, zoals de gouden ketting met smaragd hanger, die er extravagant uitziet en toch bij vele gelegenheden past. Het intense groen van de smaragd combineert ook goed met zilver en ziet er erg jeugdig uit.

JIJ HEBT HET KLEDINGSTUK, WIJ HEBBEN DE JUISTE KETTING EN HANGER

Edelstenen hebben altijd een magische aantrekkingskracht op mensen gehad. Naast schoonheid zijn het vooral duurzaamheid en zeldzaamheid die hun waarde bepalen. Echte sieraden van edelsteen bij Juwelo overtuigen met een onnavolgbare uitstraling, omdat elk stuk uniek is. Onze edelstenen komen uit geselecteerde mijnen en maken indruk met hun zuiverheid, schittering en boeiende kleur. Met deze sieraden trek je de aandacht, voel je je mooi en begeerlijk. Een hanger met een ketting kan over of onder een trui of blouse worden gedragen, waardoor de aanwezigheid ervan verschillende vormen kan aannemen. Het past goed bij een elegante of sportieve jurk en maakt de ene of de andere top net wat interessanter. Jij bepaalt hoe dat gebeurt!

KETTING MET HANGER - DE MEEST VEELZIJDIGE MANIER OM EEN KETTING TE DRAGEN

Alleen een ketting met een bijpassende hanger maakt je sieradencollectie compleet. Idealiter zou je meerdere hangers moeten hebben, zodat je de sieraden in kleur kunt afstemmen op je kleding. Onze goudsmeden en ontwerpers houden rekening met de individualiteit van elke steen en gebruiken moderne technieken en veel flair om sieraden te creëren die perfect JOUW persoonlijkheid uitdrukken. Door hun veelzijdige slijpvorm schitteren edelstenen vol levenskracht en betoveren ze iedereen die ze ziet. Of het nu gaat om smaragden, saffieren of robijnen, omdat de ene edelsteenhanger gemakkelijk voor een andere kan worden ingewisseld, biedt een ketting met hanger veel verschillende manieren om hem te dragen. Je hoeft nog geen keuze te maken en kunt altijd een ketting aandoen die bij je stemming past. Voor speciale gelegenheden kun je ook voor bijzondere accessoires kiezen, bijvoorbeeld een hanger met een AAA-smaragd. De niet te missen edelsteen trekt de aandacht en geeft warmte. Hiermee sta jij centraal op elk feest. Juwelo is precies de juiste partner om bijzondere sieradenwensen te vervullen. Want bij ons kan je ook zeldzame edelstenen krijgen van uitzonderlijke kwaliteit en tegen lage prijzen. 

Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot Badge
nu live