Kettingen met edelsteen (2454 Artikelen)

 1. 1
 2. ...
 3. 35
 4. 36
 5. 37
 6. 38
 7. 39
 8. ...
 9. 41

Pagina 37 van 41

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Slijpvorm exact
 1. Achthoek cabochon 4
 2. Achthoek geslepen 25
 3. Antiek Briljantgeslepen 1
 4. Antiek geslepen 23
 5. Antieke Cabochon 3
 6. Antieke Kussen Briolet Geslepen 1
 7. Antieke Kussen Cabochon 7
 8. Antieke Kussen geslepen 28
 9. Antieke Kussen Schaakbord geslepen 1
 10. Antieke radiaal geslepen 1
 11. Antiker Fancy-Schliff 2
 12. Baguette Cabochon 1
 13. Baguette geslepen 11
 14. Baguette Treppenschliff 6
 15. Bead Hartsteen 3
 16. Bead vierkant 1
 17. Carre cabochon 4
 18. Carre geslepen 11
 19. Concaaf Triljantgeslepen 2
 20. Divers geslepen 10
 21. Druppel geslepen 134
 22. Druppelvorm geslepen Cabochon 33
 23. Druppelvorm Schaakbord geslepen 1
 24. Druppelvormig briljantgeslepen 3
 25. Druppelvormig Briolet Geslepen 1
 26. Druppelvormig Concaaf Geslepen 1
 27. Fancy Cabochon 15
 28. Fancy geslepen 199
 29. Fancy Schaakbord Geslepen 3
 30. Hart Cabochon 6
 31. Hartsteen geslepen 13
 32. Hexagon trapgeslepen 1
 33. Kite Schliff 2
 34. Kraal druppelvormig, gefacetteerd 4
 35. Kraal Fancy 190
 36. Kraal Fancy, gefacetteerd 145
 37. Kraal rond 104
 38. Kraal rond, gefacetteerd 118
 39. Markies cabochon geslepen 11
 40. Markies geslepen 37
 41. Oktagon Asscher geslepen 4
 42. Oktagon Smaragd Geslepen 8
 43. Oktagon trapgeslepen 4
 44. Oktagon-Radiantschliff 2
 45. Ovaal Briljant Geslepen 1
 46. Ovaal Cabochon 65
 47. Ovaal Concaaf geslepen 8
 48. Ovaal Fancy geslepen 2
 49. Ovaal geslepen 257
 50. Ovaal Kraal 15
 51. Ovaal Kraal, gefacetteerd 2
 52. Ovaal Schaakbord geslepen 2
 53. Quadratischer Prinzessschliff 6
 54. Rond Brilliant Geslepen 159
 55. Rond geslepen 427
 56. Ronde Cabochon 45
 57. Ronde Concaaf geslepen 3
 58. Ronde Fancy slijpvorm 1
 59. Ronde rood geslepen 2
 60. Ronde Schaakbord slijpvorm 1
 61. Suikerbrood slijpvorm 1
 62. Triljant cabochon 2
 63. Triljant geslepen 25
 64. Vierkant trapgeslepen 1
 65. Meer Minder
Terug Zetting
 1. Back Setting 5
 2. Balkenzetting 1
 3. Bezel 225
 4. gemengd 1
 5. Half kastzetting 1
 6. Kanaal 15
 7. Kast-/Pavezetting 1
 8. Kastzetting variant 6
 9. Krappen-/Zargenfassung 1
 10. Pave 88
 11. Pin 1
 12. Post 65
 13. Prong 966
 14. String 1
 15. Threaded 29
 16. V-Prong 9
 17. Meer Minder
Sluiten
 1. 1
 2. ...
 3. 35
 4. 36
 5. 37
 6. 38
 7. 39
 8. ...
 9. 41

Pagina 37 van 41

Kettingen worden als sinds duizenden jaren gedragen door heren en dames. Een ketting had een bijzondere betekenis en hiermee werd gecommuniceerd wat de status was van iemand in de groep en kettingen bestonden vaak uit verschillende elementen die elk een verhaal hadden. Tegenwoordig bevatten kettingen vaak bedels, deze elementen worden ook verbonden met belangrijke gebeurtenissen zoals een geboorte, huwelijk, of een ander jubileum.

HALSKETTINGEN TOEN EN NU

Al ruim 2000 jaar worden kettingen van goud verwerkt. De halskettingen werden gedecoreerd met prachtige versieringen. De Egyptenaren waarin hierin voorlopers, omdat zij destijds de nieuwste technieken gebruikten om een halsketting te ontwerpen en te produceren.

Vandaag de dag kan iedereen zich een mooie halsketting veroorloven. De halskettingen van Juwelo zijn bijvoorbeeld al vanaf 19 euro verkrijgbaar. Deze kettingen bevatten bovendien edelstenen, dit maakt deze sieraden zo uniek. Het bijzondere is, dat de kettingen die duizenden jaren geleden werden gedragen, tegenwoordig nog steeds populair zijn. Er kan daarom rustig gesteld worden dat kettingen tijdloos zijn en veelal een bijzondere betekenis hebben.

KETTING MET EDELSTEEN HANGER

Ontdek nu prachtige kettingen in de webshop van Juwelo. Kies je favoriete ketting met edelsteen naar wens bij de online juwelier Juwelo. Laat je verrassen door de collectie kettingen met meer dan 500 varianten. Juwelo heeft onder meer gouden kettingen, zilveren kettingen en verguld kettingen met prachtige edelstenen waaronder, amethist, saffier, topaas, opaal en ioliet.

ZILVEREN HALSKETTINGEN

Ben je op zoek naar een zilveren kettingen met echte edelsteen en hanger? Laat je dan verrassen door het grote aanbod met zilver kettingen voor de beste prijs. Juwelo heeft al kettingen van zilver vanaf 19 euro, hierdoor zijn deze sieraden voor iedereen betaalbaar. Vrijwel alle zilveren halskettingen zijn van sterling zilver. Dit betekent dat de kettingen het hoogste percentage zilver bevatten. Hierdoor ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit halskettingen.

VERGULD OF GOLD PLATED KETTINGEN

Wil je een ketting kopen met een goud uitstraling maar voor een zilver prijs? Kijk dan eens naar de collectie met verguld kettingen. Dit zijn zilveren kettingen met een klein laagje goud. Het voordeel hiervan is, dat de prijs van deze halskettingen lager ligt. Laat je nu verrassen door ze bijzondere kettingen in de collectie van Juwelo.

GOUD HALSKETTINGEN

Regelmatig krijgen we een vraag over gouden kettingen. Juwelo heeft een mooie collectie met goud kettingen voor een lage prijs. Bovendien hebben deze kettingen allemaal een bijzondere edelsteen. Dit maakt deze kettingen uniek. De gouden halskettingen, zijn zowel in de variant rose goud, witgoud en geelgoud beschikbaar.

KETTINGEN MET EDELSTEEN COMBINEREN

Ben je op zoek naar een ketting met edelsteen? Dan zit u bij Juwelo goed, kies uit meer dan 500 verschillende kettingen met edelstenen waaronder robijn, saffier, maansteen, amethist en meer. Een halsketting met edelsteen kunt u prachtig combineren met een bijpassend kledingstuk.

Een halsketting is het ideale juweel voor bijzondere gelegenheden zoals een huwelijk, verjaardag of een jubileum. Een ketting maakt je sieraden set compleet. Bovendien geeft een ketting met echte edelsteen hanger je outfit extra klasse. Zo creëer je jouw unieke look!

SOORTEN KETTINGEN

Juwelo verkoopt kettingen online in alle soorten en maten. De band kettingen zijn populair omdat bij dit ontwerp alle edelstenen gezamenlijk de ketting vormen. Dit ontwerp wordt vaak gebruikt voor parel kettingen.

Kettingen met een hart steen als hanger zijn zeer ook zeer geliefd en worden vaak als cadeautje gegevens met Valentijnsdag of een verjaardag. Kettingen met een druppel geslepen hanger, bevatten, zoals de naam al doet vermoeden een edelsteen dat doet denken aan de vorm van een druppel. Dit design wordt vaak gebruikt voor kettingen met exclusieve edelsteen hangers.

KETTING CADEAU

Juwelo biedt het grootste assortiment met kettingen gecombineerd met echte edelstenen. De edelsteenhangers geeft de ketting een unieke uitstraling. Deze sieraden zijn daarom ideaal als geschenk voor een verjaardag, geboorte of voor een jubileum. Bovendien zijn de zilver en goud kettingen bijzonder laag geprijsd, zo betaal je nooit te veel.

KETTING ONLINE KOPEN

Een ketting koop je al vanaf 19 euro op Juwelo.nl. Je vindt in de webshop bovendien bijpassende sieraden en bij de eerste aankoop ontvang je nu een edelsteen boek ter waarde van 14,95 cadeau. Laat je verwonderen door de wereld van de edelstenen.

Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot
Veiling Live nu live