GROENE EDELSTENEN: HET VOLLEDIGE OVERZICHT

De kleur groen is een combinatie van geel en blauw. Het heeft de kalmte en het inzicht van blauw en de mentale helderheid en het vertrouwen van geel. Groen staat als een stilstaande paal in het midden van het naar voren duwende geel en het terugtrekkende blauw. Als kleur van de natuur staat het echter voor groei, vernieuwing, duurzaamheid en wedergeboorte. Groen heeft een kalmerend en balancerend effect op onze psyche. We associeren groen met leven en natuur. Met tevredenheid en hoop maar ook met onvolwassenheid en vergif.

toon alles minder

Donker groen

Bekijk ons aanbod donker groene edelstenen

Middel groen

Bekijk ons aanbod middel groene edelstenen

Licht groen

Bekijk ons aanbod licht groene edelstenen

Groene edelstenen (2167 Artikelen)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 37

Pagina 2 van 37

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Zetting
 1. Back Setting 3
 2. Balkenzetting 1
 3. Bezel 492
 4. Gelijmd 9
 5. Gladomzetting 1
 6. Half kastzetting 1
 7. Kanaal 39
 8. Kastzetting variant 1
 9. Pave 16
 10. Pin 1
 11. Post 3
 12. Prong 1321
 13. Threaded 13
 14. V-Prong 15
 15. Meer Minder
Terug Nieuw & Aanbiedingen
Sluiten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 37

Pagina 2 van 37

Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot Badge
nu live