Edelsteen sieraden (22898 Artikelen)

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 382

Pagina 2 van 382

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Slijpvorm exact
 1. Achthoek cabochon 12
 2. Achthoek Fancy geslepen 33
 3. Achthoek geslepen 538
 4. Antiek Briljantgeslepen 43
 5. Antiek Concaaf Geslepen 3
 6. Antiek geslepen 448
 7. Antiek kussen-concaaf geslepen 2
 8. Antieke Briolet Geslepen 2
 9. Antieke Buff-top geslepen 7
 10. Antieke Cabochon 119
 11. Antieke Kussen Asscher geslepen 1
 12. Antieke Kussen Briolet Geslepen 1
 13. Antieke Kussen Cabochon 135
 14. Antieke Kussen Fancy Geslepen 6
 15. Antieke Kussen geslepen 623
 16. Antieke Kussen QuasarCut 2
 17. Antieke Kussen Roos Geslepen 3
 18. Antieke Kussen Schaakbord geslepen 36
 19. Antieke radiaal geslepen 1
 20. Antieke schaakbord geslepen 26
 21. Antieke trapgeslepen 3
 22. Antiker Fancy-Schliff 8
 23. Antiker Kissen-Brillantschliff 33
 24. Baguette Brilliant Geslepen 2
 25. Baguette Briolet Geslepen 1
 26. Baguette Bruggen geslepen 3
 27. Baguette Cabochon 49
 28. Baguette Fancy Geslepen 5
 29. Baguette geslepen 206
 30. Baguette Smaragd Geslepen 1
 31. Baguette Treppenschliff 68
 32. Baguette-Schachbrettschliff 2
 33. Bead Hartsteen 6
 34. Bead vierkant 2
 35. Briolette Cabochon 15
 36. Briolette geslepen 2
 37. Carre cabochon 28
 38. Carre geslepen 211
 39. Carré Asscher geslepen 1
 40. Concaaf Achthoek geslepen 2
 41. Concaaf Carre geslepen 2
 42. Concaaf Triljantgeslepen 2
 43. Divers geslepen 22
 44. Druppel geslepen 1309
 45. Druppelvorm geslepen Cabochon 377
 46. Druppelvorm Schaakbord geslepen 12
 47. Druppelvormig briljantgeslepen 58
 48. Druppelvormig Briolet Geslepen 9
 49. Druppelvormig Concaaf Geslepen 2
 50. Druppelvormig roos geslepen 6
 51. Fancy Briolet Geslepen 2
 52. Fancy Cabochon 132
 53. Fancy geslepen 733
 54. Fancy Matrix Geslepen 1
 55. Fancy Roos Geslepen 3
 56. Fancy Schaakbord Geslepen 9
 57. Fancy trapgeslepen 3
 58. Fancy Triljant geslepen 18
 59. Flame Geslepen 1
 60. Hart Cabochon 22
 61. Hartsteen Brilliant geslepen 4
 62. Hartsteen Fancy Geslepen 1
 63. Hartsteen geslepen 55
 64. Hexagon Fancy Geslepen 10
 65. Hexagon geslepen 19
 66. Hexagon Schaakbord Geslepen 1
 67. Hexagon Sneeuwvlok Geslepen 1
 68. Hexagon Stergeslepen 3
 69. Hexagon trapgeslepen 5
 70. Kite briljant geslepen 1
 71. Kite Schliff 8
 72. Konkaver Marquiseschliff 1
 73. Kraal druppelvormig, gefacetteerd 6
 74. Kraal Fancy 164
 75. Kraal Fancy, gefacetteerd 121
 76. Kraal rond 124
 77. Kraal rond, gefacetteerd 92
 78. Kussen geslepen 2
 79. Markies Briljant geslepen 22
 80. Markies cabochon geslepen 102
 81. Markies fancy geslepen 4
 82. Markies geslepen 412
 83. Markies trapgeslepen 4
 84. Moonface geslepen 2
 85. Nova Cut 12
 86. Oktagon Asscher geslepen 126
 87. Oktagon Brillantschliff 2
 88. Oktagon Opera geslepen 1
 89. Oktagon Roos Geslepen 1
 90. Oktagon Smaragd Geslepen 90
 91. Oktagon spiegel geslepen 3
 92. Oktagon Stergeslepen 2
 93. Oktagon trapgeslepen 276
 94. Oktagon-Radiantschliff 66
 95. Ovaal Briljant Geslepen 236
 96. Ovaal Briolette geslepen 20
 97. Ovaal buf-top geslepen 5
 98. Ovaal Cabochon 1464
 99. Ovaal Concaaf geslepen 29
 100. Ovaal Diamantgeslepen 1
 101. Ovaal Fancy Cabochon 2
 102. Ovaal Fancy geslepen 34
 103. Ovaal geslepen 3857
 104. Ovaal Kraal 12
 105. Ovaal Kraal, gefacetteerd 3
 106. Ovaal Millenniumgeslepen 5
 107. Ovaal radiaal geslepen 2
 108. Ovaal Roos Geslepen 5
 109. Ovaal Schaakbord geslepen 64
 110. Pentagon Fancy Geslepen 1
 111. Prinses geslepen 1
 112. Quadratischer Buff-Top-Schliff 1
 113. Quadratischer Fancy-Schliff 2
 114. Quadratischer Prinzessschliff 200
 115. Rond Bloem geslepen 1
 116. Rond Brilliant Geslepen 2188
 117. Rond Briolet Geslepen 4
 118. Rond Eternity geslepen 1
 119. Rond geslepen 6188
 120. Rond Halo geslepen 2
 121. Rond Pentagon Geslepen 2
 122. Rond QuasarCut 3
 123. Rond Stergeslepen 2
 124. Rond TorusRing 1
 125. Rond Virve Geslepen 1
 126. Rond Zon geslepen 1
 127. Ronde buf-top geslepen 5
 128. Ronde Cabochon 792
 129. Ronde Concaaf geslepen 10
 130. Ronde Fancy slijpvorm 27
 131. Ronde rood geslepen 13
 132. Ronde Schaakbord slijpvorm 35
 133. Seven Star geslepen 1
 134. Smaragd Geslepen 3
 135. Suikerbrood slijpvorm 5
 136. Triljant briljant geslepen 14
 137. Triljant cabochon 92
 138. Triljant geslepen 351
 139. Trillant Briolet Geslepen 1
 140. Trillant Roos Geslepen 1
 141. Tropfenförmiger Fancy-Schliff 12
 142. Vierkant fancy geslepen 2
 143. Vierkant trapgeslepen 33
 144. Meer Minder
Terug Zetting
 1. Back Setting 15
 2. Balkenzetting 17
 3. Bezel 5409
 4. Geboord 8
 5. Gelijmd 33
 6. gemengd 2
 7. Gladomzetting 13
 8. Half kastzetting 2
 9. Half kastzetting 8
 10. Illusie 2
 11. Invisible 3
 12. Kanaal 632
 13. Kanaal-/Klauwzetting 3
 14. Kast-/Klauwzetting 9
 15. Kast-/Pavezetting 5
 16. Kast-/V-Klauwzetting 1
 17. Kastzetting variant 26
 18. Krappen-/V-Krappenfassung 1
 19. Krappen-/Zargenfassung 2
 20. Multi-klauw/kanaalzetting 4
 21. Multi-klauw/kanaalzetting 4
 22. Multi-klauw/Klauwzetting 16
 23. Multi-klauw/pavezetting 3
 24. Pave 1000
 25. Pin 5
 26. Post 488
 27. Prong 12731
 28. String 1
 29. Threaded 32
 30. V-Klauw-/Klauwzetting 15
 31. V-Prong 149
 32. Meer Minder
Terug Nieuw & Aanbiedingen
Sluiten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 382

Pagina 2 van 382

Bent u op zoek naar bepaald soort sieraad?

 • Ringen
 • Halskettingen
 • Oorbellen
 • Armbanden

Zilver of Goud?

 • Zilver
 • Goud

Voor welke prijs?

 • Tot € 49
 • € 50 tot € 99
 • tot € 199
 • vanaf € 199
 • Sieraad kiezen
 • Edelmetaal kiezen
 • Prijscategorie kiezen
 • nu shoppen

Edelsteen sieraad

Hoe kies ik de juiste edelstenen uit? Deze vraag krijgen we regelmatig van onze klanten als ze op zoek zijn naar een sieraad met edelsteen naar wens. In dit artikel hebben we een aantal tips op een rijtje gezet hoe je een edelsteen sieraad naar wens kunt vinden.

KIES EDELSTENEN OP GEVOEL

Juwelo heeft een grote collectie met edelstenen sieraden, dit maakt het lastig om een sieraad te kiezen met het edelsteen van je wens. Daarom is het belangrijk om hierbij op je gevoel af te gaan. Vaak geven klanten aan dat ze al een edelsteen sieraad hebben gevonden, maar dat ze het sieraad nog niet hebben gekocht omdat ze de bijbehorende edelsteen niet kennen. Hier heeft Juwelo op ingespeeld door een grote edelsteen encyclopedie samen te stellen met specifcaties over de verschillende edelstenen. Alle edelstenen van Juwelo zijn van een hoge kwaliteit, we geven klanten dan ook de tip om een edelsteen sieraad uit te kiezen, waar ze een goed gevoel bij hebben en die bij hun past.

KIES EEN EDELSTEEN OP KLEUR

Echte edelsteen lexicon komen overal ter wereld voor in de natuur en deze edelstenen kun je in alle gewenste kleuren vinden. Maar hoe ontstaat de kleur van een edelsteen en wat zegt de kleur over de waarde van een steen? De kleur van een edelsteen ontstaat door verhitting en door de grondstoffen die in de natuur voorkomen. Een kleur is dus geen indicatie van kwaliteit, maar van schoonheid. Als klanten vragen wat de mooiste kleur voor een edelsteen is, dan is het juiste antwoord de kleur die jij als klant het mooist vindt. Over het algemeen kann wel gesteld worden dat transparante, rode, witte, groene en blauwe edelstenen het meest geliefd zijn onder edelsteenliefhebbers. Echter, de perfecte kleur van een edelsteen is subjectief en de mooiste kleur is dus de kleur die jij het mooiste vindt.

KIES EDELSTENEN OP SAMENSTELLING

Als je op zoek bent naar een edelsteen van je dromen, is het van belang om te kijken naar de edelsteenspecificaties. Denk hierbij onder meer aan: dichtheid, hardheid, lengte en breedte van de edelsteen. Op de website van Juwelo worden deze specificaties gemeld op de pagina van het betreffende edelsteen sieraad. Zo weet je dus altijd precies wat je koopt.

KIES EEN EDELSTEEN OP NAAMSBEKENDHEID

Juwelo verkoopt meer dan 5000 verschillende edelsteen sieraden, echter zijn slechts een klein aantal van onze edelsteensoorten bekend bij het grote publiek. Over het algemeen zijn: smaragd, diamant, robijn, saffier en topaas de bekendste edelstenen onder onze klanten. Dit betekent ook dat deze edelsteen sieraden het vaakst verkocht worden. Dit is op zich begrijpelijk omdat de meeste klanten weten hoe deze edelstenen er in het echt uitzien. Desondanks, is het ook de moeite waard om onze andere sieraden juwelen te ontdeken waaronder sieraden met kyaniet, kunziet, diopsied en fluoriet. Deze edestenen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden.

KIES EDELSTENEN OP STERRENBEELD

Bij elke maand hoort een edelsteen. Juwelo heeft in de edelsteen encyclopedie hier een overzicht van gemaakt. Als je op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor jezelf of voor iemand anders, dan is het een leuk idee om te kijken naar een edelsten van deze maand. Bij Juwelo vind je tijdens de betreffende extra edelsteen sieraden die horen bij deze maand.

EDELSTEEN SIERAAD VOOR JUBILEUM

Edelstenen horen ook bij jubilea zoals huwelijken. Denk hierbij aan een robijn of smaragd huwelijk naar 40 jaar of een Diamant huwelijk naar 60 jaar. Deze jaartallen hoeven echter niet verbonden te zijn met een huwelijk het kan hier ook om een andere jubilea gaan. Een cadeau met een sieraad met deze edelstenen is echter ideaal voor gelegenheden als deze.

EDELSTENEN KIEZEN OP HISTORIE

Bij elke edelsteen hoort een verhaal, maar vooral diamant en robijn edelstenen zijn mateloos populair omdat hier vele verhalen achter schuil gaan. Sieraden met deze edelstenen werden vroeger al door keizers, koninginnen en filmsterren gedragen. Hierdoor staan deze edelstenen nog steeds symbool voor succes en welvaart. Dit is de reden dat sieraden met robijnen of diamanten vaak worden gebruikt als verlovingsring of trouwring. Deze edelstenen hebben dus een speciale betekenis.

Agaat

Ben je al bekend met de agaat. Dit is een bijzondere edelsteen dat vaak verwerkt wordt in sieraden vanwege de natuurlijke uitstraling en de prachtige kleureffecten. Bij Juwelo vind je onder meer vuurgaten met een dieprode kleur en de glitter agaat met spikkels die een uniek effect geven. Laat je betoveren door de agaat sieraden in de webshop van Juwelo.

Alexandriet

Deze edelsteen heeft dezelfde samenstelling als de chrysoberil. Alexandriet sieraden onderscheiden zich echter door de indrukwekkende kleureffecten. De kenmerkende groene kleur maakt deze edelsteen uitermate geschikt voor edelstenen sieraden.

Amethist

De amethist is voornamelijk bekend van de paarse kleur, maar komt ook voor in lichtgroen. Deze geliefde edelsteen worden vaak verwerkt in sieraden. Bij Juwelo vind je onder meer de lavendel- en groene amethist voor een gunstige prijs in de webshop. Laat je verrassen!

Apatiet

Deze edelsteen heeft een elegante uitstraling vanwege de subtiele lichtblauwe tot lichtgroene kleurtinten. Edelstenen zoals de chroom apatiet en de donkerblauwe apatiet worden vaak gebruikt voor sieraden vanwege de unieke kleureffecten.

Aquamarijn

De aquamarijn wordt vaak verbonden met de zee. De naam zegt het al ‘aqua‘ dat water betekent. De zeeblauwe kleur van deze edelsteen is mateloos populair en wordt hierdoor regelmatig gebruikt voor sieraden. Bij Juwelo kun je aquamarijn sieraden in verschillende varianten kopen waaronder ringen, armbanden, kettingen en meer in de webshop van Juwelo.

Barnsteen

De edelsteen barnsteen is beter bekend als ‘amber‘. Deze edelsteen komt voornamelijk voor in donkergeel en oranje/bruine kleuren. De natuurlijke kleuren en vormgeving van deze steen maken deze zeer gelief. Ondek deze juwelen nu ook in de webshop van Juwelo.

Beril

De edelsteen beril is ook bekend onder de naam ‘beryl‘. Deze edelsteen heeft een klassieke en stijlvolle uitstraling en wordt daarom vaak gebruikt voor ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Laat je verrassen door de beril sieradencollectie in de webshop.

Carneool

Carneolen hebben een kenmerkende knaloranje kleur dat het beste te vergelijken is met dat van het Nederlands elftal. Deze vrolijke en uitbundige kleuren, zijn uitermate geschikt voor lente en zomerse sieraden.

Chalcedoon

Deze edelsteen komt onder meer voor in groen en oranje. Deze steen is vaak licht doorschijnend en heeft een hardheid van 6.5 – 7. Laat je inspireren door sieraden met deze opvallende edelstenen.

Citrien

De edelsteen citrien is het Franse woord voor citroen. Deze edelsteen heeft deze naam niet voor niets. De kleur van de citrien varieert van lichtgeel tot donkergeel. Hierdoor heeft deze steen frisse uitstraling. De afgelopen jaren heeft deze edelsteen snel aan populariteit gewonnen, daarom wordt de citrien tegewoordig vaak verwerkt in sieraden. Ontdek ook de citrien sieraden collectie in de webshop van Juwelo.

De parel

Parels zijn wonderen van de natuur. Deze zijn te vinden in mosselen en oesters. Dit unieke natuurfenomeen worden vaak ook gebruik in sieraden. Laat je verrassen door een uniek collectie met parels bij Juwelo.

Diamant

Diamanten zijn de meest geliefde edelsteen in de wereld van de edelstenen. Een diamant staat voor kwaliteit, klasse en stijl. Een diamant wordt vaak verwerkt in ringen, armbanden, kettingen en oorbellen en worden gedragen op bijzondere gelegenheden. Denk hierbij aan een jubileum zoals bruiloft, verloving. Bij Juwelo kun je nu kiezen uit een grote collectie diamant juwelen in verschillende varianten.

Diopsied

De Russische diopsiet staat bekend om den kenmerkende donkergroene kleur. Deze edelsteen staat bekend om de unieke kleureffecten. Als het zonlicht in aanraking komt met de steen, veranderd deze van kleur.

Granaat

De granaat heeft een donker roze tot donkerrode kleur en heeft een vergelijkbaar uiterlijk als de robijn. Laat je verrassen door deze unieke edelsteen sieraden collectie.

Jade

De jade edelsteen heeft een kenmerkende kleur van lichtgroen tot roze tot donkerbruin met een egale kleur. Jade is geliefd omdat het een natuurlijke uitstraling heeft en gebruikt wordt voor verschillende sieraden.

Jaspis

Deze edelsteen is relatief onbekend maar maakt het niet minder geliefd. Laat je verrassen door deze bijzondere edelstenen met de kenmerkende aardetinten. Je vindt deze edelstenen in bijzondere edelstenen met dalmatier, luipaard en peantus jaspis stenen. Bij Juwelo vind je deze edelstenen sieraden ook in de webshop van Juwelo.

Kunziet

Kunzieten zijn bijzondere edelstenen waaronder roze tot paarse kleuren. Deze steen is vernoemd naar de ontdekker Frederick Kunz. In de webshop vind je een groot assortiment kunziet sieraden.

Kwarts

De kwarts is een edelsteenfamilie waar verschillende edelstenen onder vallen waaronder amethist, ametrien, toermalijnkwarts, citrien, chalcedoon. De kwarts kan verschillende kleuren hebben waaronder roze, bruin, grijs tot paars. Bij Juwelo kun je ontzettend veel kwarts sieraden in verschillende varianten vinden.

Kyaniet

Kyanieten zijn misschien niet zo bekend als toermalijn, tanzaniet of saffier, maar dat maakt deze edelstenen niet minder mooi. Deze edelsteen is vooral geliefd vanwege de intensief blauwe kleur. De laatste tijd worden deze edelstenen steeds vaker verwerkt in sieraden, omdat de edelsteen relatief voordelig is, maar een sjieke uitstraling heeft.

Lapis Lazuli

De lapis lazuli edelstenen hebben een kenmerkende donkerblauw tot paarse kleur. Deze steen heeft een natuurlijke uitstraling en is relatief gunstig. Hierdoor wordt deze steen vaak gebruikt voor ringen, kettingen, oorbellen en andere sieraden.

Marcasiet

Marcasieten worden vaak gebruikt als accentsteen voor edelsteen ringen. De kleur van deze steen laat zich het best vergelijken met een zilver met lichte aardetinten. De marcasietr wordt onder meer gevonden in Mexico, Peru, VS en Oostenrijk. In de Juwelo webshop kun je meer dan honder sieraden met markasieten vinden.

Morganiet

De morganiet is relatief kort geleden in 1911 ontdekt en stond in eerste instantie bekend onder de naam roze beril. Echter, de gemmoloog gaf de steen een nieuwe naam en vernoemde hem naar een sponsor met de naam John Pierpont Morgan. De perzikkleur maakt deze edelsteen zeer geliefd en extra bijzonder. Hierdoor worden deze edelstenen vaak alleen verwerkt in wat hoger geprijsde sieraden.

Onyx

De edelsteen onyx is relatief onbekend, maar wordt steeds vaker gebruikt voor edelsteen sieraden. De kleur van onyxen varieert van grijs tot zwart. Ben je op zoek naar een edelsteen sieraad voor een voordelige prijs? Bekijk dan deze bijzondere collectie met onyx.

Opaal

De opaal is een unieke edelsteen omdat het voorkomt in verschillende kleuren en bijzondere kleureffecten heeft. De bekendste opalen zijn de welo-, Indische-, en Vuuropaal. Laat je verrassen door deze edelstenen van een verrassende schoonheid. Ontdek ook de sieraden met opalen in de sieradenshop van Juwelo.

Parelmoer

Deze edelsteen wordt ook wel de moeder van alle edelstenen genoemd. Parelmoer is het glanzende materiaal dat aan de binnenkant van oesters, mossels en ander schelpdieren te vinden is. Parelmoeren worden regelmatig verwerkt in sieraden vanwege de indrukwekkende kleurtinten.

Peridoot

De periodoot wordt al eeuwen lang geliefd en staat bekend om de vele legendes. Deze edelsteen komt voornamelijk voor in de typische gifgroene kleur. Peridoten hebben een klassieke, sjieke uitstraling en worden daarom vaak gebruikt voor sieraden. Bij Juwelo hebben we ook een mooie collectie met peridoot sieraden in verschillende varianten.

Robijn

De robijn staat in de top 3 bekendste edelstenen. Dat is niet voor niets. Deze edelsteen heeft de kenmerkende dieprode kleur van een uitzonderlijke schoonheid. Vroeger waren sieraden met robijnen alleen betaalbaar voor de elite zoals koningen en koninginnen. Tegenwoordig kun je online robijn sieraden voor een betaalbare prijs, zodat deze edelsteen sieraden toegankelijk zijn geworden voor iedereen.

Rozenkwarts

Rozenkwartsen is een edelsteenvarieteit die door edelsteenliefhebbers bewonderd wordt. De lichtroze kleur geeft de edelsteen een frisse uitstraling. Bij sommige rozenkwartsen is er ook een stereffect, als de edelsteen in aanraking komt met zonlicht onstaan er dan lichteffecten op de edelsteen zelf dat er uitziet als een ster van licht. Heel bijzonder hoor! Laat je verrassen door sieraden met deze bijzondere edelsteen.

Saffier

De naam saffier komt van het Griekse woord ‘sappheiros‘ dat blauw betekent. Saffieren kunnen verschillende kleuren hebben zoals roze, geel, wit of blauw. Laat je inspireren door saffieren sieraden bij Juwelo voor een gunstige prijs.

Smaragd

Smaragd betekent in het Grieks groene edelsteen. Deze groene steen met de kenmerkende kleur staat voor sjiek, elegant en klassevol. Sieraden met deze edelstenen zijn vaak wat hoger geprijsd, omdat dit een van de meest geliefde edelstenen zijn. Laat je verrassen door de nieuwe collectie sieraden met deze bijzondere edelstenen.

Tanzaniet

Tazanieten zijn paars tot blauwe edelstenen met unieke kleureffecten. Deze edelstenen worden vaak gebruikt voor accessoires zoals tassen, kralen, ringen en armbanden. Deze steen is iets minder bekend dan saffier, robijn en diamant, maar wordt desondanks door veel edelsteenliefhebbers als een van de mooiste edelsteensoorten ter wereld gerekend.

Toermalijn

Het woord toermalijn betekent ‘gemengde kleuren‘. Laat je inspireren door roze, zwarte, blauwe en groene toermalijnen met een bijzondere lichtweerkaatsingen. Ontdek de juwelen met deze indrukwekkende stenen.

Topaas

Topaas edelstenen komen voor in verschillende varianten, zoals de witte topaas, blauwe topaas, maanlicht topaas, mystieke topaas met elk eigen kleurtinten en effecten. De topaas is relatief voordelig en hierdoor kun je bij Juwelo al topaas sieraden vanaf 29 euro in de webshop van Juwelo vinden.

Turkoois

De turkoois of turqoise is een lichtblauwe edelsteen met meerdere vlekken, spikkels en strepen. Hierdoor heeft deze steen een natuurlijke en frisse uitstraling. De opvallende kleur maakt deze edelsteen uitermate geschikt voor sieraden, waaronder kettingen, ringen, armbanden en oorbellen.

Zirkoon

De zirkoon wordt vaak verward met de zirkoniet. Dit is echter niet terecht, aangezien een zirkoon een natuurlijke edelsteen is. De meeste zirkonen zijn wit of doorschijnend en maar lastig te onderscheiden van diamant. Hierdoor is dit een voordelig alternatief voor diamanten. In onze webshop vind je meer dan 100 verschillende zirkoon juwelen voor een betaalbare prijs.

Maansteen

Maanstenen worden zeer geschat door edelsteenliefhebbers. De beroemdste variant is de regenboog maansteen, omdat deze edelsteen van kleur verandert onder invloed van de invalshoek en lichthoek. Maanstenen kunnen perfect gecombineerd worden met sieraden. Ontdek juwelen met bijzondere maanstenen in de webshop van Juwelo.

Zultaniet

De zultaniet edelsteen heeft een geelgroene kleur met een klassieke uitstraling. Deze unieke edelsteen wordt vaak verwerkt in sieraden met 9, 14 en 18 karaat goud. Omdat de luxe uitstraling van deze steen uitstekend combineert met het edelmetaal goud.

Petaliet

De petaliet is een doorzichtige edelsteen dat veel lijkt op de zirkoon en diamant. Deze edelsteen heeft een klassieke uitstraling en wordt vaak gebruikt in ringen. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat een petaliet ring een diamant ring is, zo veel lijken deze edelstenen op elkaar.

Gosheniet

De gosheniet is minder bekend dan de witte topaas en diamant, hierdoor ligt de prijs van deze edelsteen aanmerkelijk lager. Toch is dit een van de meest ondergewaardeerde edelstenen, omdat de schoonheid goed te vergelijken is met dat van een diamant. Laat je verrassen door de Juwelo collectie met gosheniet sieraden in verschillende varianten waaronder ringen, armbanden en oorbellen.

Labradoriet

De edelsteen labradoriet heeft een grijs tot groene kleur. Laat je verrassen door deze bijzondere sieraden met echte edelstenen voor een voordelige prijs.

 

Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot