Diamant Hangers

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
  1. Bezel (13)
  2. Kanaal (3)
  3. Pave (17)
  4. Prong (11)
Nieuw & Aanbiedingen
  1. Aanbieding (29)
  2. Nieuw (1)
44 artikelen
44 artikelen

Diamant hangers in verschillende designs en gecombineerd met diverse edelmetalen vind je bij Juwelo. Laat je verrassen door prachtige hangers met bijzondere diamanten van de beste kwaliteit.

Gouden hanger met diamant

Juwelo verkoopt diamant hangers in verschillende edelmetalen zoals rose goud, geelgoud en witgoud. Je vind hier dus altijd het sieraad dat bij jou past en dat voor een betaalbare prijs.

Goldplated hanger met diamant

Ben je op zoek naar een betaalbare diamant hanger voor een zilverprijs maar met een goud uitstraling? Ontdek dan de diamant collectie met echte hangers met verschillende edelstenen. Laat je verrassen door deze prachtige juwelen.

Zilveren hanger met diamant

Juwelo verkoopt bijzondere zilveren hangers met echte diamanten. Bij Juwelo vind je al echte zilveren hangers met echte edelsteen vanaf 29 euro.

Diamant hanger kopen

Hangers met echte diamanten koop je voordelig online op Juwelo. Kies uit zilveren, gouden en goldplated hangers met echte diamanten in verschillende kleuren. Bij je eerste bestelling ontvang je nu bovendien een gratis edelsteenboek cadeau.

Diamant hangers combineren

Hangers met diamanten zijn populair omdat deze regelmatig gedragen worden voor speciale gelegenheden. Een diamant staat voor klasse en kwaliteit, laat je verrassen door de betoverend mooie diamant sieraden van Juwelo.

Diamant hanger designs

Juwelo verkoopt verschillende soorten met diamanten hangers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kruishangers met diamant, hangers met diamant in hartvorm of moderne designs met vierkante of driehoekvormen. Welk design je ook zoekt, je vindt het bij Juwelo.

Naar boven
Nieuw

Het nieuwste uit de Wereld van Edelstenen

Begoña Florido
Edelstenen hoe kies je een edelsteen?

29. juni 2018

edelstenen

Edelstenen zijn een wonder van de natuur en ontstaan op verschillende manieren. Maar wat bepaalt de kleur van een edelsteen? En hoe kies je een...
Lees verder →

Nu op TV:

01:00Koopjes nacht
02:00Juwelo documentaire
08:00Koopjesochtend