Oorbellen met edelstenen (3094 Artikelen)

 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 52

Pagina 5 van 52

Filteren

Filter

Terug Prijs
Filter op prijs:
Toepassen
Terug Slijpvorm exact
Terug Zetting
 1. Back Setting 2
 2. Balkenzetting 2
 3. Bezel 666
 4. Gelijmd 10
 5. Kanaal 67
 6. Kast-/Klauwzetting 3
 7. Pave 124
 8. Post 127
 9. Prong 1779
 10. V-Klauw-/Klauwzetting 2
 11. V-Prong 10
 12. Meer Minder
Sluiten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 52

Pagina 5 van 52

Edelsteen oorbellen collectie

De oorbellen van Juwelo zijn heel bijzonder omdat deze echte edelstenen bevatten. Juwelo verkoopt meer dan 1.000 verschillende oorbellen met prachtige edelstenen. De oorbellen zijn bovendien goed te combineren met bijpassende hangers of ringen die u ook in de webshop kunt kopen. Oorbellen met edelstenen zijn al beschikbaar vanaf 19 euro. Juwelo koopt de edelstenen zelf in, ontwerpt en verkoopt de oorbellen zelf, hierdoor betaalt u altijd de beste prijs.

Oorbellen van hoge kwaliteit voor de beste prijs, dat krijg je als je oorbellen koopt bij Juwelo. Hier ontdek je prachtige oorhangers, creolen, oorringen, oorknoppen en klassieke oorbellen met echte edelstenen. Dit maakt deze sieraden bij Juwelo zo uniek. Kies onder meer uit gouden oorbellen en zilveren oorbellen met echte edelstenen waaronder diamant, robijn, saffier, topaas, demantoid, sfeen, aquamarijn en zirkoon.

OORBELLEN ASSORTIMENT

Kies uit oneindig oorbellen assortiment met waanzinnig mooie designs en unieke edelstenen. Kies uit onder meer uit oorbellen met diamant, robijn, saffier, opaal, toermalijn. Laat u verrassen door de schoonheid van deze juwelen.

OORBELLEN COMBINEREN

Oorbellen met edelstenen kunt u goed combineren met verschillende kledingstukken. Voor elke gelegenheid kunt u passende oorbellen vinden in de webshop van Juwelo. De blauwe topaas oorbellen passen bijvoorbeeld bij elke gelegenheid en de smaragd en robijn oorbellen zijn ideaal voor bijzondere gelegenheden

OORBELLEN MET EDELSTENEN ALS SIERADEN

Oorbellen of oorsieraden maken je outfit compleet. De oorsieraden zijn populair vanwege de verschillende vormen en de schoonheid van deze juwelen.

Het dragen van oorsieraden of oorbellen als versiering wordt al honderden jaren gedaan. Er zijn zelfs farao’s die al oorbellen droegen. Aan het begin van de 20e eeuw waren oorbellen populair met klemmetjes, deze trend duurde tot begin jaren 40.

In de 50er jaren gingen steeds meer vrouwen oor sieraden dragen waarvoor ze gaatjes moesten laten zetten. De techniek was inmiddels verbeterd, waardoor een gaatje laten zetten weinig pijn meer deed.

Tegenwoordig zie je ook steeds meer mannen die oorbellen dragen, het gaat hierbij voornamelijk om oorknoppen en oorringen.

SOORTEN OORBELLEN

Onder de categorie oorbellen vind je onder meer: oorstekers, oorhangers, creolen en het standaard model oorbellen. Door de grote variatie aan verschillende designs vind je bij Juwelo altijd de oorbellen die bij jou passen.

ZILVEREN OORBELLEN

Juwelo heeft een grote categorie met zilveren oorbellen. Deze oorhangers, oorstekers en creolen bevatten allemaal een edelsteen. Dit maakt deze sieraden uniek. De zilver oorbellen van Juwelo zijn bovendien betaalbaar voor iedereen. Je koopt al zilveren oorbellen online bij Juwelo vanaf 19 euro. Laat je verrassen door het grote assortiment met oorbellen van zilver. Bijna alle oorbellen van Juwelo zijn van sterling zilver dit betekent 925 of 92,5 procent zilver. Dit is de hoogste kwaliteit zilver dat er bestaat.

GOUDEN OORBELLEN

In de categorie gouden oorbellen vind je de mooiste designs met echte edelstenen. De goud oorbellen zijn onder meer verkrijgbaar in 9k, 14k en 18k goud. Hierdoor kan je altijd een gouden oorbel vinden voor een voordelige prijs. De gouden oorhangers, creolen en oorstekers combineren perfect met edelstenen. Dit geeft deze oorbellen een klassieke uitstraling.

VERGULD OF GOLDPLATED OORBELLEN

Juwelo heeft tegenwoordig ook een mooie collectie met oorbellen die van verguld goud of goldplated zijn. Dit betekent dat er een klein goudlaagje over het zilver zit. Deze verguld of vergulden oorbellen zijn ideaal als je op zoek bent naar prachtige oorhangers, oorstekers of oorknoppen met een goud uitstraling maat voor een zilver prijs.

OORBELLEN MET EDELSTENEN

De oorbellen van Juwelo hebben allemaal edelstenen. Dit maakt deze oorbellen extra bijzonder. Juwelo heeft oorbellen met ruim 500 verschillende soorten edelstenen. Je kunt dus altijd de oorbellen met de edelsteen kiezen die bij jou past.

OORBELLEN TRENDS

Vrouwen dragen oorbellen al sinds de oudheid. In de loop der jaren zijn verschillende soorten oorbellen ontstaan. Op dit moment zijn de klassieke oorbellen met smaragd, robijn, saffier en diamant zeer geliefd. De trend van oorbellen is de afgelopen jaren ook veranderd van minimalistisch naar wat expressiever. Klanten geven steeds vaker aan op zoek te zijn naar oorbellen met een bijzondere edelsteen of met een uniek design. Hier heeft Juwelo op ingespeeld en daarom bieden we elke week een vernieuwd assortiment aan met trendy oorbellen.

OORBELLEN COLLECTIE

Kies bij Juwelo nu uit verschillende oorsieraden waaronder oorbellen, oorringen, oorhangers, oorknoppen, creolen en oorstekers. De oorbellen kun je onder meer in zilver, verguld of goud ontvangen. Bovendien bevatten de oorsieraden echte edelstenen.

OORBELLEN CADEAU

Ben je op zoek naar oorbellen als cadeau voor jezelf of voor iemand anders? Laat je dan verrassen door de ruim 1.000 verschillende oorbellen met edelstenen op Juwelo.nl. Je kunt hier al zilveren oorbellen kopen vanaf 19 euro en gouden oorbellen vanaf 69 euro.

Oorbellen zijn ideaal om te schenken als cadeau, omdat deze sieraden zich perfect laten combineren met armbanden, kettingen, en hangers. Het juiste setje oorbellen maakt je outfit compleet. 

OORBELLEN ONLINE KOPEN

Vroeger kochten mensen oorbellen vaak in de winkel bij een juwelier. Bij Juwelo is dat niet nodig, want hier vind je alle oorbellen in de webshop zelf. Je kan bovendien gebruik maken van een 360 graden beeld zodat je de oorbellen perfect kan bekijken. Oorbellen koop je nu voordelig online op Juwelo.nl.

Naar boven

Gegevensbescherming

Om Juwelo optimaal te kunnen tonen en te verbeteren , maken we gebruik van cookies. Door op de knop "Accepteren" te klikken, kunt u akkoord gaan met het gebruik van cookies, afwijzen het gebruik van cookies of beslissen welk type cookies u wilt accepteren. Voor meer informatie over cookies, zie ons privacybeleid.

Accepteer
Bewerken
Trustpilot
nu live