Zilveren Kettingen (47 Artikelen)

Filteren op
Prijs
Toepassen
Zetting
 1. Bezel (1)
 2. Kanaal (1)
 3. Kastzetting variant (2)
 4. Prong (7)
Nieuw & Aanbiedingen
 1. Aanbieding (9)
 2. Nieuw (8)

Zilveren kettingen collectie

Een zilveren ketting is een prachtig sieraad dat bij elk kledingstuk past. Zilveren kettingen zijn er in alle soorten en maten.  Denk aan zilver kettingen met hangers voor dames en heren.

Zilveren kettingen met hangers

Zilveren kettingen met hangers zijn zeer geliefd. Er wordt vaak een zirkonia steen gebruikt als hanger van de ketting. Juwelo biedt echter kettingen aan met echte edelstenen. Zilveren kettingen laten zich goed combineren met hangers van echte edelstenen.

Zilveren kettingen met edelsteen hangers

Zilver kettingen worden tegenwoordig vaak gedragen in combinatie met edelsteen hangers. Juwelo verkoopt alleen zilveren kettingen met echte edelstenen. Dit maakt deze kettingen uniek.

Zilveren kettingen met kruis

Ontdek nu ook zilveren kettingen met kruishangers. Kettingen met hangers bestaande uit echte edelstenen, maakt deze juwelen uniek.

Zilveren kettingen met hart

Ben je op zoek naar een zilveren ketting? Ontdek dan zilver kettingen met hart hangers bij Juwelo. Laat je verrassen door zilveren kettingen met prachtige hart hangers met bijzondere kleuren.

Zilveren ketting dames

Zilveren kettingen voor dames zijn vaak iets subtieler qua design. Dames kettingen met zilver worden door Juwelo alleen verkocht met echte edelstenen. Dit maakt de zilver ketting voor dames uniek.

Zilveren ketting heren

Zilveren kettingen voor heren, worden vaak gedragen zonder hanger. Juwelo verkoopt naast zilveren kettingen met hangers, ook kettingen zonder hangers.

Zilveren ketting maten

Zilveren kettingen zijn bij Juwelo verkrijgbaar in verschillende groottes, hieronder hebben we een aantal ketting groottes op een rijtje gezet:

  Zilveren ketting 45 cm

  Zilveren ketting 50 cm

  Zilveren ketting 55 cm

  Zilveren ketting 60 cm

Naar boven

Voor een betere website ervaring en het tonen van relevante informatie, gebruiken wij en onze partner cookies. Door op deze website te klikken, op een link of op "OK" geeft u ons en onze partners uw toestemming. Meer informatie en instellingsmogelijkheden vindt u op onze Privacybeleid pagina .

OK